5 жовтня в Олександрівській лікарні помер академік Національної академії педагогічних наук України Ярослав Олійник. Йому було 67 років. Чоловік помер через ускладнення коронавірусу. Про це повідомляє видання Головне.

Ярослава Олійника доставили в лікарню за кілька днів до смерті. Він був уже без свідомості і тест підтвердив наявність коронавірусу у вченого.

Ярослав Олійник народився і виріс у селі Купчинці Козівського району, Тернопільської області. Він досяг на своєму життєвому шляху безлічі успіхів. Став доктором економічних наук, професором, деканом географічного факультету Київського національного університету імені Тараса. Г. Шевченка.

Варто відзначити, що коронавірус забирає життя людей по всьому світу. Вчені і медики говорять про те, що сумні наслідки чекають всіх, хто має хронічно захворювання і знижений імунітет.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що в Україні з початку епідемії коронавірусної інфекції підтвердили вже 234 584 випадків зараження. За добу зафіксували 4 348 нових випадків. За останню добу було зафіксовано рекордно кількість українців, які одужали.

Також Знай писав, що директор Вишнівського ліцею "ідеал" Володимир Коваленко помер у Київській лікарні в понеділок, 5 жовтня. Чоловікові було всього 49 років.

Нещодавно Знай передавав, що 6 жовтня з'явилися офіційні результати судово-медичної експертизи, яку провели після суперечок про причину смерті лікаря Івана Венжиновича. Дослідження підтвердили відсутність коронавірусу, але виявили справжню причину смерті. Про це медики розповіли громадськості.