Тернопіль продовжує приходити до тями після вчорашньої аномально сильної зливи. Вечір вівторка став катастрофічним для міського транспорту і для автомобілістів, постраждали і пішоходи. Все через те, що дощова вода не йшла в зливову каналізацію, а залишалася на вулицях.

Небайдужі тернополяни чистили ливневки своїми руками і допомагали, чим могли. Рятувальники також доклали руку до допомоги городянам, вони витягали заглохлі машини з водної пастки. Про це повідомляє редакція 20 хвилин.

Найбільш катастрофічними наслідками може похвалитися центр Тернополя. Там вода доходила людям до колін і вище. Жителі вулиці Над яром, 6 зняли, що творилося біля їхніх будинків після дощу.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Одному з тих, що знімають підтоплення порадили сходити на вулицю Грушевського. Там, за словами городян стікає вода з усього центру міста і творилося страшне. Також тернополянки Ірина в соцмережах повідомила, що рятувальники на пожежних машинах витягали з води заглохлі машини.

Нагадавши, Знай писав, що у Тернополі здійснився прогноз синоптиків - на місто вилилася потужна злива. В результаті цього вулиці буквально пішли під воду. Транспорт заглох у бурхливих потоках води, а городянам довелося ходити по коліно у воді. Допомогу постраждалим автомобілістам надавали рятувальники. Вони витягували машини з глибоких місць.

Також Знай повідомляв, що сильний дощ, який почався в столиці ввечері 6 жовтня, у вівторок, тривав всю ніч. За прогнозами синоптиків, злива продовжиться, принаймні, до пізнього вечора 7 жовтня. Хоча для осені це цілком нормальна погода, київські комунальники знову виявилися не готові до природних явищ і місто пішло під воду.

Нещодавно Знай передавав, що на Прикарпатті оголосили штормове попередження.