У Тернополі пройшла "Битва дворів", в якій взяли участь 28 маленьких жителів міста. Детальніше про це розповідає видання "Суспільне".

Читайте Знай в Google News!

Змагання "Битва дворів" було засноване ще в 2015 році і націлене на пропаганду здорового способу життя серед дітей. Цього року в одному з турів змагання взяло участь 28 дітей віком від 7 до 16 років.

Як розповіла директор міського центру фізичного здоров'я населення Вікторія Безгубенко-Гнатишин, у п'ятницю, 9 жовтня "Битва дворів" пройшла на майданчику по вулиці Старий ринок. У ній взяли участь дві команди - "Жабки" і "Без обмежень". У кожній команді грало 8 дітей віком 7-12 років та 6 дітей віком 13-16 років.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Молодші учасники команд робили вправи і змагалися в естафеті на швидкість. А більш дорослі - перетягували канат і стояли в планці.

У загальному рахунку перемогла команда "Жабки", проте до фіналу допустили обидві команди. Наступні змагання пройдуть у вівторок, 13 жовтня, на майданчику мікрорайону Дружба. Фінал "Битви дворів" пройде 8 листопада на універсальному спортивному майданчику по вулиці Генерала Тарнавського, 22.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що ґатунокєрнополян обнадіяли виходом з карантинної зони.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Тернополі оновлять вулицю кардинала Йосипа Сліпого.

Також Знай.иа писав, що мастериця з Тернопільщини розповіла, як прийшла до вишивки.