Відома українська актриса Ольга Сумська продовжує дивувати шанувальників. Вона веде активну діяльність у соцмережах під час карантину. Ольга публікує прекрасні знімки, які розбурхує уми українців і не дає про себе забути. У свої 54 роки актриса має відмінну фігуру і радує шанувальників фото у відвертих нарядах.

В черговий раз Ольга Сумська опублікувала селфі, на якому вона зображена в чорному вбранні, що облягає фігуру. Вона не забула про традиційний український намист, їм вона доповнила чорне вбрання з відвертим вирізом, що відкриває поглядам її пишні форми. Довге волосся і стильний макіяж доповнили образ актриси, улюбленої багатьма українцями.

Про це Передплатники Сумської сказали в коментарях. Тисячі компліментів і слів подяки:

"Улюблена актриса", "Намисто красиве. Дуже вам йдуть", "Розкішна жінка", "Найпрекрасніша жінка в світі", "Яка ви розкішна", "Темніло, і я побачив, як красива дівчина прекрасно проводить час", "Ви ідеал і приклад для всіх жінок", "Завжди молода і красива", "Богиня", "Сліпуча красуня", - пишуть користувачі мережі.

Нагадавши, Знай повідомляв, що Антоніна Паперна-старша дочка відомої української актриси Ольги Сумської, яка нещодавно народила другу дитину від російського актора Володимира Яглича.

Популярні новини зараз
Потрібно бути готовим: Галущенко звернувся до українців Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Також Знай повідомляв, що Ольгу Сумську порівняли з відьмою через те, що вона показала свою фотографію, на якій актриса відображена під час гастролей з виставою " Майстер і Маргарита".

Нещодавно Знай передавав, що відома українська актриса Ольга Сумська, вирушила на свій день народження відпочивати на курорт Єгипту. Там вона відзначила свято і зустріла гостей.