Біляші та чебуреки давно відомі українським господаркам. Ці страви люблять, вони розлітаються в будь-якій компанії. Однак готувати їх складно і довго. Тому господині придумали, як мінімізувати перебування на кухні і не обділити своїх рідних смачними стравами. Коржі-рулети з м'ясом – це знахідка для мам в декреті і працюючих мам.

Інгредієнт

  • сир-200 грам;
  • яйця-2 штуки;
  • борошно-2 склянки;
  • фарш (курячий, яловичий) - 500 грам;
  • сіль, спеції - за смаком.

Спосіб приготування

Для приготування тіста необхідно змішати сир і яйця. Їх перемішують до однорідної густої маси. У суміш додає гашений оцет і просіяне борошно. Далі тісто потрібно добре вимісити, щоб воно не прилипало до рук. Готовому тесту потрібно дати постояти.

В цей час потрібно приготувати начинку. Вона робиться з м'ясного фаршу, в який додається цибуля і роздавлений часник, сіль і спеції.

Далі тісто розкочується в тонкий круглий лист, на нього тонко намазується фарш. Отриманий млинець скручується в рулет. Цей рулет нарізається на колечка з товщиною в 1 сантиметр, які потім опускаються в гаряче масло і смажаться до готовності на сковороді.

Нагадавши, Знай писав, що апетитним рецептом пиріжків з курячим м'ясом поділилася Українська продюсер Олена Мозковий. Спосіб приготування простий, зате смак страви дивовижний, а аромат і поготів.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Також Знай, що ароматні пиріжки з різними начинками-мрія всіх цінителів випічки. Однак процес приготування цієї страви займає багато часу. Змінити уявлення про пиріжках допоможе новий рецепт для ледарів.

Нещодавно Знай передавав, що курячі рулетики з соковитою начинкою з цього рецепт виходять дуже смачними. Рулетики всередині ніжні і ароматні. Замість шинки і сиру, ви можете вибрати готове м'ясо на свій смак або іншу улюблену начинку.