Минулий тиждень на Тернопільщині виявився дуже неспокійним. Погода перевірила знову на міцність Регіон-зливи, сильні вітер і блискавки додали роботи рятувальникам. Так у селі вилиці в Бережанському районі блискавка вдарила в житловий будинок, який загорівся. Вогонь швидко перекинувся на сусідні конструкції.

Рятувати житло селянина кинулися жителі села. Вони також викликали пожежників. Поки рятувальники добиралися, селяни гасили вогонь підручними засобами. Пожежники прибули на місце загоряння і загасили вогонь, але на зворотному шляху вони опинилися в пастці. Сильні зливи розмили дорогу і величезний автомобіль застряг у багнюці.

Варто відзначити, що кілька днів тому аномально сильна злива обрушилася на Тернопіль. Місто виявилося підтоплене. У деяких місцях вода піднялася на 70 см і затопила житлові та комерційні приміщення. У зв'язку з цим влада міста прийняла рішення звернутися до уряду за виділенням коштів.

Нагадавши, Знай повідомляв, що в Харкові горіло 17-е кладовище. А причиною пожежі стали палії сміття. На кадрах з місця подій видно, що горить трава, випалена земля біля могил, вогонь підбирається до хрестів.

Також Знай повідомляв, що вночі під вікнами будинку в Києва згоріло три іномарки. 11 жовтня, о 23: 55 рятувальникам прийшло повідомлення про те, що за адресою вулиця Ентузіастів, 51/24, що в Дніпровському районі міста Київ, на автостоянці загорілися автомобілі.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що у Закарпатській області підрозділи ДСНС ліквідували пожежу у виробничій будівлі на території ПАТ Мукачівської лижної фабрики " Тиса».