На Тернопільщині садівник вирощує екзотичні фрукти на власному підвіконні. Плоди цих дерев досягають гігантських розмірів – 0,8-1 кг. Олег Тихий розповів, як почав вирощувати лимони в домашніх умовах, пише agronews.

Чоловік придбав своє перше дерево ще в 2000 році. Через кілька місяців воно почало давати плоди. Перший лимон важив 800 грам. Після цього він надихнувся результатом і в квартирі з'явилися і інші дерева. Зараз у Олега Тихого не одне дерево, яке щорічно дає смачні плоди.

Також садівник пояснив, як доглядати за теплолюбними рослинами. За словами Олега, лимони не вимагають особливих прийомів або засобів. Їм потрібен регулярний полив, підживлення і догляд за кроною. У зимовий період дерево потрібно поливати рідше, а в літній – частіше. Листя рослин потрібно обтирати від пилу. Бризкати листя водою немає необхідності. Також Олег зазначив, що лимони – невибагливі рослини, які добре ростуть в наших широтах.

Нагадавши, Знай повідомляв, що Львівський фермер Михайло Костюк вирощує одну з найбільших плантацій чорного горіха - його деревину використовують для оздоблення дорогих яхт і автомобілів. Знаходиться ферма На трасі Київ-Чоп, тут же і лавочка самообслуговування, де немає ні каси, ні продавця - все на чесному слові.

Також Знай писав, що під Запоріжжям фермери вирощують гігантські лимони. Фермери Мелітополя похвалилися величезними плодами лимонних дерев. Вага одного цитрусового становить близько 700-900 грам, і це далеко не межа.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що Дніпрянка облаштувала цілий город на балконі звичайної багатоповерхівки по вул. Новокримській. Як виявилося, дівчина не перший рік вирощує огірки, помідори, зелень і навіть горох в таких умовах і ціле літо зі свіжими овочами.