Мати і дочка прожили цілий рік в лісі в наметі. Вони втекли від війни на Донбасі і опинилися в Москві. Їх життя не склалося в цьому мегаполісі. Жінкам довелося шукати інше житло. В результаті їх прихистили на дачі знайомі. Однак господиня будинку вічно пила і вимагала платити за квитанціями і її борги.

Жінки не витримали і з'їхали через півроку. Їм довелося пережити зиму на цій дачі. Навесні вони з'їхали в нікуди. Сіли в електричку і поїхали. Їхали довго і побачили ліс. Їм сподобалася природа. Жінки вийшли і пройшли лісом. Там був ставок і галявина. Тут вони поставили намет і влаштувалися в ній з трьома собаками.

Жінки розповіли, що вони до останнього не вірили, що вони потрапили в такі умови, що після комфортного життя на рідному Донбасі їм все це здавалося сном. ДІОЛА Басова і її мати були в постійній напрузі і сварилися через ці зміни і дискомфорту. Наталія Басова в свою чергу розповіла, що в перший час жити не хотілося, в голову лізли погані думки.

Семья из Донбасса бежала от войны и целый год прожила в подмосковном лесу

Мать с дочерью целый год прожили в лесу под Москвой, бежав от войны в Донбассе. Еще недавно семья ни в чем не нуждалась и не бедствовала, но судьба и череда ужасных событий привели их к жизни в палатке без гроша в кармане

Geplaatst door ТОК op Vrijdag 31 juli 2020

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

ДІОЛА розповіла, що у них благополучна сім'я. Її мати Наталя-вчитель російської мови та літератури, а сама дівчина мріяла стати режисером. Перші труднощі почалися, коли вони не змогли зареєструватися в Москві, тому вони не змогли влаштуватися на роботу, а тимчасові заробітки не змінили ситуацію.

Після цього була дача і намет. Вони збирали гроші на зворотну дорогу, вдалося зібрати потрібну суму тільки до весни наступного року. Однак пандемія зруйнувала їхні плани. Після цього намет згорів разом з двома собаками і грошима.

Через якийсь час ДІОЛА змогла зв'язатися з волонтерами, і вони знайшли тимчасове житло. Після цього жінки планують повернутися в Україну і відновити документи.