На Тернопільщині мешканці Почаєва, відомого своїми святими місцями, уночі спостерігали справжнє диво: у нічному небі жеврів вражаючий вогонь невідомого походження.

Відео, на якому можна роздивитися, що стало джерелом небесного видива опублікував у мережі Фейсбук користувач Андрій Гасан, пише 0352.

"Ось таку ситуацію спостерігали сьогодні в 02:00 ночі. Вогонь, жар, тріск труби... А знизу знаходяться приватні будинки!",- зазначив у соцмережі місцевий житель .

На відеозаписі можна роздивитися, що вогонь в прямому сенсі вивергається із котельні самої Почаївської лаври.

Користувачі, приголомшені таким матеріальним поясненням "дива", в коментарях цікавляться, що саме спалювали у котельн:
"Що це?","Що вони палили?", " Коротке замикання?", "Людина яка запустила салют".

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Почаївська лавра на Тернопільщині влипла в скандал з "русскім міром", замішаний Путін

Як повідомляє портал «Знай.uа» Ректор Почаївської семінарії зізнався" в любові "Путіну і осоромився на всю Україну: "Промисел Божий"

Також «Знай.uа» писав, що В небі над Одесою засікли НЛО, усе палахкотить загадковими вогнями: кадри "наприроднього вторгнення"