У Тернопільській області розшукують дівчинку, яка вже три доби як відсутня вдома. Про це розповіли у «Службі розшуку дітей» при обласній поліції.

За інформацією правоохоронців, 15-річна Аліна Кухарська зникла ще 15 жовтня. Того дня неповнолітня дівчинка вийшла із дому, проте назад так і не повернулася.

Рідні дитини розповіли, що того дня вона була вдягнена в оранжеву куртку, спортивну кофту чорного кольору із сірою смужкою, світло-блакитного кольору джинси. Із собою взяла сірий рюкзак.

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Прикмети зниклої дитини: виглядає на 16-17 років, на зріст 165-170 сантиметрів, худорлява. Обличчя овальної форми, очі карі, волосся довге, світло-русявого кольору.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Всіх, хто міг бачити дівчину чи знає щось про її можливе місцезнаходження, просять повідомити про це до правоохоронних органів за телефонами гарячої лінії.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що у Запоріжжі аферистки у формі комунальників вкрали у пенсіонерки "гробові" гроші: "Покажи лічильники".

Також портал Знай.uа писав, що на Буковині поліція розшукала зниклу дівчинку - гуляла з подругою, поки батьки божеволіли.

Також портал Знай.uа писав, що під Харковом чоловік викрав авто друга і потрапив у ДТП - з'їздив по цигарки.