У вівторок, 20 жовтня, на сайті Бучацької центральної районної лікарні (Тернопільска область) з`явилася інформація про раптову смерть справжнього янгола у білому халаті - 57-річного Барака Євгена Олексійовича.

"Важко знайти слова втіхи, коли зупиняється серце людини, яка була справжнім професіоналом у своїй роботі, лікарем з великої літери, проте світлі спогади про тих, хто залишив по собі добрі справи та чесно прожив своє життя, завжди будуть сильніші, ніж смерть! У нашій пам’яті Євген Олексійович назавжди залишиться добрим другом, доброзичливим колегою, надійним порадником, професіоналом своєї справи.

Глибоко сумуємо з приводу цієї непоправної втрати та висловлюємо щирі співчуття родині. Віримо, що Всемилостивий Господь прийме його світлу та щиру душу в Царство Небесне. Вічна світла пам’ять нашому колезі і другу. Поділяємо біль та горе рідних", - написали колеги на сайті лікарні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Нагадаємо, що під Харковом хворих коронавірусом лікують у темних коридорах

Як повідомляв портал "Знай.uа", рівень бідності українців зросте через Covid-19

Також, "Знай.uа" писав, що Covid-19 "вибирає" жертв по групі крові: назвали пацієнтів з найважчими симптомами