Переможець "Голосу країни" з Тернопільщини працює касиром у Києві. Про це розповіли в репортажі ТСН.

Повідомляється, що переможець "Голосу країни" Роман Сасанчин переїхав з коханою дівчиною Іванкою до Києва, в подаровану квартиру.

Читайте Знай в Google News!

Познайомилися молоді люди в компанії спільних друзів. Хлопець відразу дав дівчині зрозуміти, що вона йому подобається. Однак Іванка довго тримала "оборону" і навіть лаяла Романа.

Не дивлячись на це хлопець не опускав руки, продовжував підкорювати серце коханої і домігся свого. Пізніше він запропонував їй переїхати до столиці.

Популярні новини зараз
Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

"Ми якось з Ромчиком сиділи і він говорив щодо Києва. Він поїхав додому, дзвонить через годин п'ять і каже: "їдемо до Києва!”. Я кажу: "Як, коли?" Він каже: "їдемо або Сьогодні ввечері, або завтра"" - розповіла Іванка.

У подарованій квартирі пара почала жити разом, що відразу вивело їх з квітково-букетного періоду і вони відразу показали один одному характер при поділі домашніх обов'язків.

"У мене на думці відразу таке було, що все: готувати, прати, їсти – це все повинна жінка робити. А вона мене вже привчила до того, що, якщо я не на роботі, то повинна їй в цьому допомагати. Як мама, лаяла мене. Я йшов щось робити з таким незадоволеним обличчям " - сказав Роман.

Зараз пара збирає гроші на ремонт у квартирі. Вони обидва працюють касирами в одній з мереж супермаркетів. Хлопця часто впізнають і навіть знімають на відео, проте він не звертає на це уваги. Хлопець каже, що для нього головне — чесно заробляти гроші і не сидіти на батьківських плечах. При цьому, він не забуває займатися творчістю і зараз пише нову пісню.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що "коханець" Лорак показав обручку і міцно обійняв чоловіка

Як повідомляв портал "Знай.uа", продюсер розповів про цькування Лободи і мільйони Потапа

Також, "Знай.uа" писав, що Бабкін перетворився на грибника і похвалився осіннім урожаєм