На Тернопільщині замироточила ікона Богородиці. Про це розповів місцевий житель Ростислав Смірнов на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що 19 жовтня, в церкві міста Монастирська Тернопільської області ікона Богородиці заплакала справжніми сльозами.

Читайте Знай в Google News!

"Сьогодні 19 жовтня 2020 р.б. ікона Матері Божої "Всецариці" яка знаходиться в місті Монастириську знову почала сильно мироточити. Пресвята Богородице Спаси нас!"- написав Ростислав Смірнов.

Публікація Ростилава Смірнова: Facebook

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

До публікації він додав кілька фотографій, на яких можна побачити ікону Богородиці. Придивившись можна помітити, що по поверхні ікони стікають краплі прозорої рідини.

Ікона Матері Божої Всецариці, фото: Facebook Ростислав Смірнов

Ікона Матері Божої Всецариці, фото: Facebook Ростислав Смірнов

Користувачі Мережі не могли пройти повз таку публікацію і висловили сові думку в коментарях. Багато позитивно сприйняли таку новину і попросили у Богородиці вибачення і благословення.

"Мати Божа покрий Україну Своїм Омофором!", "Миро для миру!!! Амінь!!", "Матінко Божа Пресвятая помилуй і спаси нас.", "Спаси Пресвята Богородице", "Пресвята Богородице помилуй нас!!!" - написали користувачі в коментарях.

коментарі до публікації Ростилава Смірнова: Facebook

коментарі до публікації Ростилава Смірнова: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що змучених пандемією українців змусять молитися онлайн

Як повідомляв портал "Знай.uа", священик-качок вирішив балотуватися на вибори, але його жорстко покарали

Також, "Знай.uа" писав, що церкви переконують, що молитва сильніша за вірус