На Тернопільщині невідомий напав на поліцейського, який охороняв виборчу дільницю після його закриття. Інцидент стався в Гусятинському районі Тернопільської області.

Як з'ясувалося, місцевий житель наніс тілесні ушкодження поліцейському 25 жовтня о 20:24 в селі Нежбірок. Чоловік був у стані алкогольного сп'яніння і спробував прорватися на виборчу дільницю після його закриття. Правоохоронець попросив покинути приміщення.

Чоловік поводився агресивно. Він викликав на допомогу сина і його друга. Родич напав на правоохоронця. Після цього зловмисники втекли з місця злочину. Поліцейському надали допомогу.

На місце викликали слідчо-оперативну групу та загін спецпризначення. Правоохоронці знайшли нападників і затримали їх. Чоловіків доставили у відділення поліції.

Нагадавши, Знай писав, що на Львівщині підрахували майже 70% голосів. Так, розрив між Садовим і Синюткою скоротився до 8%. У Львові підрахували 70% бюлетенів. У другий тур виборів голови Львівської ОТГ проходять чинний мер Андрій Садовий та народний депутат Олег Синютка.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Також Знай повідомляв, що 25 жовтня, в Україні відбулися чергові місцеві вибори. Передвиборча кампанія тривала надзвичайно довго, українці мали можливість побачити безліч дивних кандидатів, неартикульовані програми та бруд.

Нещодавно Знай передавав, що на Львівщині обрали нового мера Жовкви, чинний міський голова посів лише п'яте місце.