Відомий український співак Віктор Павлік нещодавно одружився з молодою Катериною Реп'яховою, яка працювала в його команді концертним директором і давно була прихильницею цього співака. 25-річна дівчина стала об'єктом уваги громадськості, на її сторінці з'являються оригінальні і відверті знімки. В черговий раз Реп'яхова порадувала українців знімком топлес.

Нова фотографія показала витончену фігуру Реп'яхової. Вона відображена на тлі світлої стіни. Дівчина рукою обіймає себе, прикривають оголені груди. В руках у неї яскраве перо або екзотична квітка в оранжево-чорно-бардових кольорах. Вона прикриває їм обличчя.

З одягу на Реп'яховій тільки картата спідниця, а зверху немає нічого, навіть нижньої білизни. Волосся вона поклала в акуратні локони на плечах, а на обличчі малопомітний макіяж. У підписі до фото Реп'яхова зізналася, що відчуває себе безпорадною, а також поцікавилася у передплатників їх мріями і бажаннями.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадавши, Знай повідомляв, що український народний артист Віктор Павлік і його молода наречена Катерина Реп'яхова планували одружитися 18 серпня, проте життя внесло свої корективи і одруження довелося перенести на невизначений термін. Причиною стала смерть сина Павлика, який довго боровся з онкологічним захворюванням.

Також Знай писав, що колишня дружина Віктора Павлика Лора Созаєва розповіла про стосунки загиблого Павла Павлика з батьком.

Нещодавно Знай передавав, що молода дружина українського співака Віктора Павлика Катерина Реп'яхова розповіла про те, як підтримує своє здоров'я і світлі думки.