Засновник і лідер гурту СКАЙ Олег Собчук розповів, де можна провести відпустку в Україні та отримати справжню насолоду. Артист також показав яскраві фото з активного відпочинку. У цих місцях лідер музичного гурту заряджається, як батарейка.

Олег Собчук зазначив, що Україна дуже багата красивими місцями, кожне з яких може стати місцем сили. Він також розповів, що у нього теж є таке місце і сюди він хоче повертатися знову і знову.

Олег назвав відразу кілька таких місць. На першому місці Карпати. Тут співак насолоджується природою і вдихає магію гір. Саме сюди він хоче повертатися. Артист зазначив, що вперше за 5 років він і його сім'я не поїхали за кордон. Тому влітку вони насолодилися сповна красою українського моря та Українських Карпат.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Крім того, Собчук зазначив, що для нього найкращим відпочинком є активний час проведення часу. Тому він на велосипеді підкорив кілька гірських вершин. Маршрути він розробляє сам, тому кожен раз відпочинок виходить незабутнім.

Нагадавши, Знай повідомляв, що Олег Собчук, який виступає лідером гурту "Скай", разом зі своєю дружиною Марією вирішив відповісти на деякі запитання У випуску проекту " Неймовірна правда про зірок". Їхні стосунки почалися ще в підлітковому віці і зараз вони поділилися причинами сварок, які виникають навіть через роки шлюбу.

Також Знай писав, що лідер "Скай" Олег Собчук зізнався, що і в його родині бували важкі моменти. Вони з дружиною разом вже 17 років і за цей час бували кризи, які могли закінчитися розлученням. Однак Собчук розповів, що їх рятували діти.

Нещодавно Знай передавав думку Олега Собчука про музичну премію, на яку він прийшов разом з дружиною. За словами лідера групи "СКАЙ", добре, що в Україні є можливість нагородити тих, хто заслуговує на визнання.