Кандидат на посаду мера Тернополя Леонід Бицюра після виборів написав заяву за власним бажанням та припинив роботу у міській раді у вівторок, 27 жовтня.

Про це політик повідомив на своїй сторінці у Facebook.

“Закінчилася моя виборча відпустка… Перегорнув чергову сторінку життя. Звільнився з Тернопільської міської ради. Продовжую працювати на благо громади, місту, Україні!”, – написав пан Леонід.

У Тернополі, як по всій території України 25 жовтня пройшли місцеві вибори. Городяни віддали свої голоси за найбільш вподобаних кандидатів, а вже ввечері стали відомі результати екзит-полів. Лідирує діючий мер Сергій Надал. Він став рекордсменом і набрав 72,3% голосів виборців. У міськраді можуть опинитися 5 партій.

Нагадаємо, Знай писав, що Сергій Притула теж проголосував на виборуПри цьому його візит на дільницю разом з активісткою і волонтером Аліною Михайловою став приводом для жартів.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також Знай повідомляв, що дизайнер одягу і модельєр оцінила зовнішній вигляд політиків, які прийшли на дільниці і стали центром уваги українців.

Нещодавно Знай передавав, що Софіївсько-Борщагівський сільський голова Олесь Кудрик, який балотувався на посаду голови Борщагівської ОТГ, заявив про свою перемогу на виборах просто в розпал голосування, ще опівдні.