На Тернопільщині зберігається тепла погода, що сприяє відпочинку жителів регіону на природі. В результаті цього береги річок і озер усипані горами сміття. В черговий раз жителі Коропця показавши наслідки відпочинку жителів Тернопільщини біля річки.

Мало того, що відпочиваючі залишають після себе пляшки, пакети, залишки їжі та інше сміття, вони ще й ламають сміттєві баки. Сліди бурхливого вечора виявили городяни на вулиці Незалежності.

Як виявилося, місце, де було виявлено сміття, робилося для відпочинку дітей, але його облюбували дорослі і поламали сміттєві баки, а також залишили сліди своїх узливань. Також автор поста і фото розповіла, що жителі найближчих будинків принесли на майданчик сміття в пакетах з дому.

У коментарях користувачі відзначили, що ніякими адмінпротоколами і штрафами таку проблему не вирішити. Також деякі заявили, що потрібно знайти винуватців бардаку і змусити прибрати це місце.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадавши, Знай повідомляв, що на Прикарпатті невідомі викинули велику кількість ікон разом зі сміттям. У селі Добровляни Калуського району Івано-Франківської області, хтось викинув велику кількість ікон на звалище.

Також Знай повідомляв, що в Дніпрі Жінка живе на вулиці через борги. На Тополі 3, біля будинку №13, в альтанці старого дитячого садка оселилася жінка.

Нещодавно Знай передавав, що на дитячих майданчиках в Запоріжжі не тільки рідко прибирають, але, і постійно смітять. Вдень там грають діти, а ось вночі, туди приходять дорослі і молодь. Там вони собі дозволяють розпивати алкогольні напої.