У Тернополі приватні підприємці вийшли на акцію протесту. Вони зажадали, що президент Зеленський і Верховна Рада скасували необхідність використовувати касові апарати для дрібного бізнесу.

Підприємці зібралися під Тернопільською облдержадміністрацією. Підприємці розповіли, що вони проти введення касового апарату. Одна з протестувальників розповіла, що торгує на ринку овочами. У неї багато уцінки і переоцінки через те, що овочі швидко псуються. Всі ці зміни неможливо провести через касовий апарат. Про це повідомляє Файне місто.

Тернопільські підприємці написали відповідне звернення президенту, в якому зажадали скасувати касові апарати для приватних підприємців. Також на акції протесту зажадали ввести мораторій на перевірки і на введення касових апаратів поки не будуть створені відповідні умови для роботи малого бізнесу. Також підприємці вважають, що потрібно змінювати митне та податкове законодавство.

Нагадавши, Знай повідомляв, що 16 вересня, підприємці з різних куточків України зібралися в Києві під офісом Президента. Люди вимагають не ускладнювати звітність та облік для ФОП, залишивши спрощену систему оподаткування.

Популярні новини зараз
Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен" Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Також Знай писав, що в прес-службі Міністерства фінансів повідомили про можливість використання програмних розрахунково-касових апаратів з першого серпня. Все це пов'язано з першим етапом змін у законодавстві про нові правила роботи для фізосіб - підприємців.

Нещодавно Знай передавав, що поки українці сидять на карантині, в країні відбуваються зміни. Уряд, намагаючись підлаштуватися під нові обставини, приймає відповідні рішення і встановлюючи нові правила.