Літня мешканка Тернополя залишилася без грошей і даху над головою через шахраїв. Світлана Палей повірила чоловікові, який подзвонив і розповів, що нібито її син потрапив в аварію і потрібні гроші, щоб відкупитися від тюремного терміну.

Про це пише Суспільне. Жінка на вимогу шахраїв привезла гроші до Вінниці. Вона зрозуміла, що її обдурили, коли віддала гроші і подзвонила синові. Так жінка позбулася 50 тисяч гривень, які вона збиралася витратити на нове житло.

На даний момент Світлана Палей живе в Центрі Допомоги "Сім'я". Там у жінки є все, що їй необхідно для комфортного життя, але тут вона може залишитися тільки на 90 днів. Її двоє синів не можуть допомогти матері з покупкою житла. Жінка розповіла, що зараз навіть кімната в гуртожитку коштує непідйомні для неї 1500 гривень і комунальні, а її пенсія становить 2700 гривень на місяць.

Нагадавши, Знай повідомляв, що в Україні шахраї придумали дуже підлий спосіб для обману довірливих громадян. Справа в тому, що аферисти нібито надсилають цінні ювелірні прикраси на пошту. Причому люди навіть не здогадуються, що повинні щось отримати на пошту.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Також Знай писав, що поліція в Тернополі розшукала і затримала шахрая, який обдурив не один десяток жінок у віці 18-28 років. Правоохоронці задокументували 50 випадків шахрайства.

Нещодавно Знай передавав, що в Києві в одному з будинків затримали молодих людей, які намагалися пограбувати квартиру пенсіонерів.