У Тернополі стався черговий конфлікт між водієм маршрутки та пасажиром. Історія була опублікована в Facebook очевидицею Анастасією Кравчук.

Як з'ясувалося, маршрутник 4 листопада накинувся з криками і образами на неї і не хотів видавати квиток. В автобусі 13 маршруту водій накричав на жінку. Після цього він накинувся і на літнього чоловіка, який зайшов в салон.

Жінка написала, що водія дратують люди з квитками, але йому все одно, що за безквитковий проїзд можна заплатити штраф. На цьому його запал не вичерпався і водій переключився на інших пасажирів. Літнього чоловіка він образив за те, що той нібито неправильно пред'явив картку.

У коментарях автор поста написала, що вже не один раз скаржилися пасажири на хамство з боку водіїв 13 маршруту автобусів.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадавши, Знай повідомляв, що у Львові в одній з маршруток міста водій нахамив жінці з інвалідністю і не давав їй проїхатися в транспорті безкоштовно. Водій грубив і хамив жінці, у якої була інвалідність. Він змусив її платити за проїзд, хоча вона має право на безкоштовний проїзд у громадському транспорті.

Також Знай писав, що у Запоріжжі скасували пільговий проїзд для пенсіонерів у громадському транспорті. Пільговий проїзд для пенсіонерів у громадському транспорті скасовано, і триватиме ця заборона до моменту, поки епідеміологічна ситуація не стане кращою.

Нещодавно Знай передавав, що в Дніпрі водій маршрутки № 88 відмовився везти дівчинку за пільговим квитком, побачивши, що вона є ученицею ліцею, а не Школи.