У мережі розповіли історію дівчини, яка вирішила змінити себе і свою стать, але доля розпорядилася інакше, і він завагітнів на півдорозі до мрії. Уайлі Сімпсон в дитинстві і юності був Уїтні.

Дівчинка ніколи не відчувала себе такою, але знала, що у неї є чоловіча сутність. Коли дівчині виповнився 21 рік, вона зважилася змінити стать. Уїтні позбулася жіночих грудей, почала приймати тестостерон і інші гормональні препарати.

Під час свого перетворення Уїтні або майже Уайлі знайшов собі хлопця. Відносини швидко стали дуже близькими між молодими людьми. Їм для повного щастя не вистачало тільки операції зі зміни статевих органів Уайлі і видалення репродуктивної системи. Однак природа розпорядилася по-іншому.

28-річний Вайлі відчув себе погано, а лікарі приголомшили молодих людей новиною про вагітність. Ранкова нудота була токсикозом. У такий розвиток подій не вірили навіть медики, так як Уайлі приймав гормональні препарати і його жіноча репродуктивна система не могла виробити яйцеклітину.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Молода людина все життя прагнув бути чоловіком і ніяк не розраховував на вагітність і народження дитини, на жіночі емоції, нервозність, дратівливість і сльозливість.

Все закінчилося народженням сина Роуена, якого обожнюють обидва тата. Незважаючи на радість народження малюка Уайлі прагне швидше зробити операцію з видалення жіночої репродуктивної системи і статевих органів.

Нагадавши, Знай писав, що дівчина-трансгендер лягла під ніж пластичного хірурга, щоб подобається чоловікам.

Також Знай повідомляв, що модель-трансгендер готується стати ангелом відомого бренду.

Нещодавно Знай передавав, що в армії США служать трансгендери.