На Тернопільщині помер викладач Підгаєцького професійного аграрного ліцею. Колеги повідомили, що викладач Іван Михайлович Тимчук помер 11 листопада на 61 році життя.

Він викладав українську мову та літературу. Колеги померлого висловили співчуття рідним і близьким померлого педагога. Вони також розповіли, що Іван Тимчук був людиною прекрасної душі, його серце і душа завжди були відкриті. Він радів кожному дню.

Нагадавши, Знай повідомляв, що на Тернопільщині зафіксовано 10 смертей лікарів від коронавірусу. Нещодавно повідомив, що з життя пішов головний лікар Центру медичної допомоги у Збаражі Валерій Домбік. У регіоні це вже 10-та смерть медика від коронавірусу. Валерій Домбік був генеральним директором та головним лікарем КНП «Збаразький центр первинної медико-санітарної допомоги». Медик пішов з життя 4 листопада.

Також Знай писав, що у Львові раптово помер ветеран дивізії" Галичина " Василь Лиско. 3 листопада, помер дивізіонник і політв'язень Василь Лиско. На момент смерті йому було 94 роки. Він з молодих років боровся за життя в незалежній Україні, доклав чимало сил до боротьби за нашу країну.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що Львів вразило повідомлення про несподівану смерть молодого лікаря-радіолога. 38-річний чоловік помер несподівано для колег і рідних. У нього залишилися троє дітей і дружина. Рідні так і не назвали причин смерті лікаря, який врятував безліч життів в онкологічному центрі у Львові.