Сергій Притула покинув своє дітище» Вар'яти-шоу " і пішов у політику, але воно продовжує жити і розвиватися. Владзьо (Володимир Ковцун) розповів про плани на найближчий час.

Про це пише видання Доба.

Актор і шоумен відповів на 7 запитань кореспондентів і розповів про те, чого чекати глядачам найближчим часом. Владзьо говорив і про життя колективу, про нових його учасників.

Володимир Ковцун в першу чергу говорив про роботу команди. Він розкрив секрет, що всі учасники працюють над новими сценками, піснями і жартами, створюють матеріал для великих концертів. Всі учасники займаються своєю роботою. Дуети пишуть мініатюри, він пише монологи, Жогло-пісні. Також буває, коли учасники колективу працюють над новими жартами разом, так як вони автори і виконавці.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Далі шоумен зазначив, що зараз вони працюють над позаплановими проектами, про які він не може говорити, а також адаптують серіали, переводять репліки акторів з російської на українську.

Далі Владзьо відповів на питання про улюблені жарти і теми для їх створення. Володимир Ковцун заявив, що для нього близькими і невичерпними темами є теми сім'ї, взаємин між подружжям, тещею і зятем, тема відпочинку і багато іншого. Він уникає теми політики, так як, на думку, вже не смішно все, що відбувається в країні.

Зараз під час карантину команда «Вар'яти-шоу» роз'їхалася по домівках, до батьків та рідних. Владзьо розповів, що на даний момент кожен працює там, де живе. Всі учасники збираються тільки, коли потрібно їхати в турне або виступати на концертах, а зараз чекають поліпшення ситуації з карантином.

Володимир відверто відповів на питання про відхід Сергія Притули. Він розповів, що відхід лідера команди в політику був сприйнятий спокійно і виважено. Після відходу Притули в колектив прийшли двоє нових учасників, але істотних змін в роботі або інших сферах життя команди не відбулося.

Зараз колектив відкриває для себе нові міста України. Також їх запрошують виступати за кордон, але все гальмує карантин. Як тільки ситуація зміниться на краще, то» Вар'яти-шоу " почнуть активно виступати, так як з чекають глядачі.

Нагадавши, Знай писав, що Сергій Притула розповів про свої кулінарні уподобання.

Також Знай повідомляв, що актор "Вар'яти-шоу" розповів, як склалося його життя, поки Притуал йшов у політику.

Нещодавно Знай передавав, що Сергій Притула показав українцям, що продають у супермаркетах.