На Тернопільщині поліція розшукує чоловіка, який зник ще 10 листопада. Лавринов Роман Степанович близько 10 години ранку вийшов з дому і досі не повернувся.

Про це повідомляють співробітники Нацполіції Лановецького району Тернопільської області. У селі Налужжя зник Лавринов Роман Степанович 1969 року народження. 10 листопада о 10 годині ранку він вийшов з дому і не повернувся.

Прикмети зниклого-зріст 170 см, середньої статури, волосся чорне, коротко обстрижене з просіддю. Особливі прикмети-чоловік кульгає на праву ногу, на лівій руці біля великого пальця є татуювання «Рома», а на пальцях - «1969».

У день зникнення був одягнений у синю болоньеву куртку, сині джинси і чорну кепку. Правоохоронці попросили надати будь-яку інформацію про зниклого чоловіка.

Пропав Лавринов Роман Степанович Фото: Нацполиция

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що у Львові шукають літню жінку, яка вийшла з дому і зникла. У Львові розшукується безвісти зникла Цюник Ольга Василівна. Останні раз жінку 1962 року народження бачили 4 листопада близько 12:00. Зараз про місцеперебування жінки нічого не відомо, її телефон відключений.

Також Знай повідомляв, що у Харкові розшукують 19-річного молодого чоловіка Олександра Калину. Хлопець зник 2 листопада. Олександр пішов з дому в Індустріальному районі Харкова і відтоді не виходив на зв'язок. Його рідні та близькі просять допомогти знайти молоду людину і надати будь-яку інформацію про нього.

Нещодавно Знай передавав, що у Львові зникла школярка з фіолетовим рюкзаком. 13 листопада дівчина вийшла з дому і більше її не бачили.