На Тернопільщині судитимуть 23-річного жителя Підгаєцького району, який жорстоко побив двох молодих людей 22-річного та 17-річного жителів сусіднього села. Злочин було скоєно на грунті ревнощів.

Правоохоронці зібрали всі докази провини та передали документи на розгляд суду. Інцидент стався в селі Гнильче Підгаєцького району Тернопільщини. У ніч на 25 травня 2020 року між постраждалими та підозрюваним виник конфлікт через дівчину. Молодий чоловік схопив палицю і жорстоко побив по голові двох молодих людей.

17-річний хлопець отримав важкі травми, а його 22-річний товариш постраждав через те, щоб намагався зупинити бійку. У обох юнаків діагностовано складні черепно-мозкові травми. Постраждалі заявляли, що на них напала компанія молодих людей, які приїхали на машині. Однак правоохоронці затримали лише вказаного підозрюваного.

Нагадавши, Знай повідомляв, що на Тернопільщині молодий чоловік з компанією побив двох хлопців. Молоді люди отримали страшні травми і довго лікувалися в лікарні. Одному з них імплантували пластину в кістки черепа, щоб прибрати тріщини і роздроблені ділянки.

Також Знай писав, що в Дніпропетровській області школяр напав на чоловіка пенсійного віку і пограбував його. Під Дніпром в місті Покрова двоє чоловіків, серед яких школяр, проникли в будинок і пограбували господаря.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що в Запоріжжі сталася досить дивна ситуація на вулиці. Все, що відбувається було знято на відео. У районі Кічкаса в Запоріжжі очевидці стали свідками дивної ситуації. Жінка била палицею двох людей.