У Тернополі пройшли зйомки американського серіалу»Сирена". Актори говорили українською мовою.

У Тернополі знімали восьму серію серіалу»Сирена". Дія відбувається в одному з офісів українського міста. фрагмент потрапить в третій сезон серіалу, який полюбився глядачам.

За сюжетом росіяни створили звукову зброю і випробують її на жителях Тернополя. Нова зброя масового ураження надає смертельний вплив на всіх співробітників цього офісу. Заради кількох хвилин фільму актори вивчили фрази українською мовою. Також у фільмі з'являється український прапор. Зйомки цієї серії проходили влітку 2020 року.

Нагадавши, Знай повідомляв, що 17 листопада о 21:30 на телеканалі ICTV відбудеться довгоочікувана прем'єра серіалу виробництва кінокомпанії IQ Production " козаки. Абсолютно брехлива історія". Пригодницька комедія про життя козаків в 16 столітті складається з 12 епізодів, які будуть показувати з Вівторка по четвер. Актор Андрій Ісаєнко розповів, як проходять зйомки серіалу.

Також Знай писав, що Арнольд Шварценеггер, американський політик і актор, австрієць за національністю, закликав американців почати дискусію про те, чим є насправді патріотизм. Також колишнього губернатора штату Каліфорнія засмутило, що в день пам'яті загиблих ветеранів, на кладовище прийшло дуже мало людей.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що останнім часом Депп перебуває в непростій ситуації через суд проти колишньої дружини Ембер Херд. Він домагався компенсації в розмірі декількох мільйонів фунтів стерлінгів за репутаційний збиток після матеріалу про насильство з його боку щодо Херд.