На Тернопільщині шукають будинок для двох пухнастих білок. Зараз гризуни живуть в клітці в будинку подружньої пари, яка врятувала їх від вірної смерті в ранньому дитинстві. Зараз ці люди переїжджають і шукають своїм вихованцям новий будинок.

Сім років тому білок прихистила сім'я Старощуків з Козови. Гризуни потрапили в біду, коли були маленькими. Їх з гнізда викинули Птахи.

Віктор Старощук розповів, що він знайшов білок на землі. Вони були такими маленькими, що могли загинути без турботи батьків. Він підібрав звіряток і приніс додому. Кожна з маленьких білочок містилася на долоні. Віктор зі знанням справи розповідає, як годувати білок і як за ними доглядати.

Чоловік зазначив, що гризуни люблять не тільки горіхи і насіння, як це прийнято вважати, а й їдять фрукти і овочі. Морква, буряк, яблука, виноград – доповнюють раціон тварин.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Подружжя Віктор та Ірина переїхали в квартиру, а білок і їх вольєр поки залишили у родичів. Пара активно шукає їм новий будинок і навіть обіцяє надати вольєр і запас корму.

Нагадавши, Знай повідомляв, що у Харкові на вихідних до притулку для тварин потрапив нестандартний вихованець-декоративний кролик на прізвисько Пушинка. Як і багатьох мешканців притулку, кролицю Пушинку колишні господарі просто кинули за непотрібністю. І їй як і всім кинутим тваринам потрібна любляча сім'я.

Також Знай писав, що у Запоріжжі зоозахисники врятували від загибелі червонокнижних тварин. Волонтер врятувала від вірної загибелі кажанів, які занесені до Червоної книги. Вони потребують особливого догляду.

Нещодавно Знай передавав, що в Запоріжжі вулицями міста прогулялася сімейка кабанів з виводком.