Відома українська співачка Ірина Федишин постраждала від карантину. Вона прийняла рішення позбутися від закордонної нерухомості.

Так, стало відомо, що співачка вирішила продати квартиру в Болгарії. Популярна артистка відчула наслідки пандемії. Зараз у неї затишшя в роботі, концерти скасовані. Вдарив карантин і по майну Федишин. Вона вирішила продати квартиру на березі Чорного моря, яку їй нещодавно подарував чоловік Віталій Човник.

Пара прийняла рішення продати квартиру в Болгарії ще навесні, коли був жорсткий карантин. Про це сама артистка розповіла в одному з інтерв'ю програми"Зірковий шлях".

Сьогодні співачка живе у Львові з чоловіком і синами. Також у них є квартира в Києві. У ній вони зупиняються, якщо є концерти, але переїжджати туди поки не поспішають.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадавши, Знай повідомляв, що Ірина Федишин позбулася концертів. Однак всю активність і творчість вона направила на створення кліпів. Нові пісні і відео до них співачка активно записує і знімає в карантинні дні. Ірина показала шанувальникам, як проходить знімальний процес у соцмережі.

Також Знай писав, що українська співачка Ірина Федишин є дуже активною користувачкою соціальної мережі Instagram. Вона опублікувала понад 5 тисяч фото - і відеоматеріалів, тоді як підписано на неї 356 тисяч осіб. В черговий раз вона порадувала шанувальників фото і вдіео з Катериною Осадчою.

Нещодавно Знай передавав, що Ірина Федишин вилікувалася від коронавірусу і розповіла, як хворіла. Співачка перехворіла легко, а її чоловік отримав ускладнення і тепер бореться з ними.