Павло Зібров-відомий український виконавець і цінитель жіночої краси. В черговий раз в мережі з'явилося фото, на якому зображена жінка, яку цілує Зібров. Це сталося 2 роки тому і знову спливло зараз.

"Жертвою" співака стала Марина Коломієць-Літературний редактор першої категорії в Національному палаці мистецтв»Україна". Жінка опублікувала спогади. На фото вона стоїть у сукні-вишиванці в обнімку з Павлом Зібровим, а співак цілує її в щоку.

Під фото Марина Коломієць написала, що тоді був час, коли цілуватися можна було без страху. А потім вона висловила надію, що таке ще буде.

У коментарях Павло Зібров залишив репліку про те, які він отримав враження від цієї зустрічі і навіть назвав Марину Коломієць «солодкою». Користувачі в коментарях відзначили, що Марина Коломієць є тезкою дружини співака, тому спросоння не переплутаєш імена.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Нагадавши, Знай повідомляв, що Павло Зібров привітав студентів з їх святом і показав себе в молоді роки. У День студентів 17 листопада Павло Зібров привітав українську молодь з їхнім святом. Він розмістив в Instagram фото зі своїх далеких студентських років, на якому постав безвусим юнаком з пишною чорною шевелюрою на голові.

Також Знай писав, що Павло Зібров показав, як його вуса використовує його кохана дружина. Павло Зібров опублікував в Instagram чергове фото, на якому цього разу постав у цікавий момент - дружина висмикує сивий вус у співака. І, як стверджує сам виконавець, загадує при цьому бажання.

Нещодавно Знай передавав, що Павло Зібров виклав нову публікацію з фото і відео, в якій показав готування традиційної для польської, латиської, української, білоруської та литовської кухні страви.