Відома телеведуча Леся Нікітюк побалувала глядачів новим випуском програми "Le Маршрутка". Вона проїхала Тернопільською та Івано-Франківською областями. Леся Нікітюк розповіла про цікаві для туристів місця цих двох регіонів.

Телеведуча показала санно-бобслейну трасу в Кременці. Далі її шлях проліг через село Тютьків Теребовлянського району. Тут знаходиться вишитий іконостас. Телеведуча побувала в родині художників з Кровинки. Ці люди створюють фігури казкових героїв з цементу. Наприкінці програма Леся Нікітюк опинилася на зупинці Рай, яку вона довго шукала.

Нагадавши, Знай писав, що Леся Нікітюк любить пожартувати і постати в незвичайному образі. На цей раз вона показала в сторіс кумедне відео, на якому її можна побачити в епатажному образі, ще й в компанії відомого хореографа Влада Ями. На відео, яке показала Нікітюк, вона разом з хореографом красиво позують в закуліссі "танців".

Також Знай повідомляв, що Леся Нікітюк під час зйомок шоу "Le Маршрутка" на Прикарпатті потрапила в ДТП з екскурсійним трамваєм. Про це мало хто знає, так як інцидент залишився за кадром. Це сталося ще влітку, коли Нікітюк і знімальна команда оглядали пам'ятки Прикарпаття. Прекрасна подорож і види природи змінилися страхом.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що зіркова Леся Нікітюк показала у своєму мікроблозі веселі фото, на яких її можна побачити в цікавому образі кокетливої товстушки. Схоже, телезірка вирішила посміятися над собою і поекспериментувати в фоторедакторах. У телеведучої з'явилося друге підборіддя.