Волонтер з Тернопільщини Христина Феціця присвятила своє життя допомозі військовим на Донбасі, їхнім дітям та родинам у мирних містах. На згадку військові дарують нашивки та прапори, які волонтер колекціонує.

Христина Феціца розповіла, що у неї вже назбиралося більше 100 шевронів. Кожен з них-це ціла історія. Також у неї ціла колекція прапорів з підписами військових та їх побажаннями, словами подяки, пише Суспільне.

Христина розповіла, що вона переглядає прапори, коли їй важко або на душі неспокійно. Кожен прапор і теплі слова зігрівають душу. У колекції вже налічується 30 прапорів. Багато з них були підписані спеціально для волонтера. Однак вона не вважає своїми. Вони належать усім, хто допомагає військовим на Донбасі. Прапори волонтер передає в якості подарунка в інші країни та українські діаспори, які надсилають допомогу.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Особливими прапорами для Христини Феціци є ті, які побували на передовій і на бронетехніці українських військових. Вона з береже особливо ретельно. Крім допомоги військовим Христина вважає своїм обов'язком зберегти пам'ять про загиблих.

Нагадавши, Знай писав, що киянка кинула все і поїхала на Донбас рятувати українських захисників. Оксана стала в 2014 році військовим медиком, все через складну ситуацію на Донбасі. І ось, вже протягом шести років вона рятує життя військових.

Також Знай повідомляв, що 50-річний уродженець Макучево в 2014 році кинув все і відправився на Донбас. Воїн з позивним "Сова" до початку війни був бізнесменом у Празі.

Нещодавно Знай передавав, що війна на Донбасі змусила багатьох українців і українок одягнути однострій і взяти в руки зброю. Жінка-солдат стала новою українською реальністю, а армія змінила правила, щоб представниці слабкої статі могли служити.