Відома телеведуча Леся Нікітюк привертає до себе увагу шанувальників і іскрометно жартує. Її харизми вистачає на програми на Новому каналі і на пости в Instagram. Яскраві фото і незвичайні пости читають мільйони українців.

Довгонога красуня на цей раз вирішила вразити шанувальників новим оригінальним знімком. Леся Нікітюк похвалилася пухнастим улюбленцем і безтурботністю відпочинку вдома. Пухнастий пес Рафік поклав голову на голову своєї господині і повністю розслабився і навіть задрімав.

Таке фото Леся зробила сама і виклала в мережу. При цьому видно, що телеведуча знаходиться вдома в домашньому одязі – м'якому спортивному костюмі. На обличчі нанесений ніжний макіяж. У підписі до фото Леся Нікітюк попросила підказати 5 фільмів, після перегляду яких хочеться завести собаку.

Шанувальники телеведучої не пройшли повз і в коментарях розповіли, які фільми вони бачили про тварин.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Кого не мобілізують до армії: перелік професій Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що нещодавно Леся Нікітюк повернулася на програму "Розсміши коміка". Вона зробила це, як завжди яскраво і стильно. Однак цього разу мета виявилася благодійною. Зароблені на програмі кошти телеведуча направила на допомогу дитячим лікарням Хмельницького. У цьому сезоні учасники збирають гроші на благодійність.

Також Знай повідомляв, Леся Нікітюк вбралася в стильний осінній образ і вирушила гуляти містом. При цьому вона написала в мережі, що буде гуляти поки не ввели жорсткий карантин.

Нещодавно Знай передавав, що Леся Нікітюк різко змінила імідж і розповіла, навіщо вона це зробила. Лиса голова телеведучої підірвала мережу.