Стало відомо, що чоловік з Тернополя реставрує автомобілі, яким вже понад 70 років. Що про це відомо.

Таким чином, повідомляється, що два автомобілі, яким вже сімдесят років, відреставрував Михайло Тимков з міста Коропець, що в Монастириському районі. Цим він займається приблизно останні дванадцять років свого життя.

Радянський автомобіль ГАЗ-АА був випущений в 1942 році, і є копією американського Ford, як розповів чоловік. Під час війни ними перевозили польову кухню, зброю, а також боєприпаси.

Про це повідомляє Інформаційний портал «Суспільне».

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

На відновлення цього автомобіля пішло не менше шести років. Чоловік шукав деталі в Інтернеті, і як виявилося, це зробити не так вже й просто.

Знайшов він його на звалищі, де була тільки рама, і невелика частина кабіни.

Мости приїхали зі Сталінграда, радіатор довелося замовляти в США, але, більшу частину пощастило купити тут, в Україні.

Швидкість автомобіля невелика-близько 50 кілометрів на годину, і на відміну від сучасного транспорту, в ньому всього одне дзеркало заднього виду, і один стоп-сигнал

Цього року чоловік презентував його на виставці ретроавтомобілів у Києві. Там представили 400 автомобілів, але, приз вдалося забрати саме Михайлу з Тернополя.

Крім автомобілів, чоловік також займається реставрацією мотоциклів, і вже почав лагодити два.

Нагадаємо, у Запорізькій області зловмисники знімають номери з автомобілів. Нова схема обману, будьте обережні.

Також Знай писав, що в Києві раритетні швидкі стали частиною приватної колекції.

Нещодавно Знай передавав, що в Харкові в одному гаражному кооперативі просто під відкритим небом роками стоять колись легендарні радянські автомобілі.