У мережі виявили ролик шоумена Сергія Притули, який віднедавна ще став і політиком, який яскраво описує минулі місцеві вибори.

Таким чином, повідомляється, що актуальність написаної Сергієм Притулою гуморески збережеться ще дуже довго. Стосується вона виборів.

Він пише, що вибори приходять і йдуть, а в перервах між ними, незважаючи на різні політичні уподобання у людей, в першу чергу потрібно залишатися людьми.

Потрібно поважати право інших, вибір інших. Просто потрібно поважати один одного.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також, потрібно пам'ятати про те, що політичний світ нашої країни не двополярний.

Сенс ролика Сергія Притули в тому, що за одну секунду люди можуть перетворитися з друзів на ворогів, лише почавши розмову про політику. Люди готові розтерзати один одного за незнайомих людей, за яких вони голосували.

Нагадаємо, що політик також балотувався на посаду мера столиці, однак, не зумів набрати необхідну підтримку від виборців. З колосальним розривом у першому ж турі перемогу здобув Віталій Кличко, і це буде його вже другий термін.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, під час Майдану Дубинський "мочив" Кличка на замовлення оточення Януковича, пропонував зняти фейк про польоти до Москви за $50 тис.

Як повідомляв Знай, пісня Олега Ляшка про "скотиняк" розбурхала інтернет.

Також Знай писав, що пророчий виступ Притули задовго до походу в політику з Вакарчуком.