Як приготувати гарячі бутерброди в лаваші. Відмінний сніданок і перекус в дорогу.

Таким чином, повідомляється, що начинка може бути різноманітною. Це прекрасна альтернатива пиріжків з начинкою, і виходить також смачно, але без тесту.

З начинкою можна проводити різні експерименти. Від ковбаси чи бекону до копченої курки з сиром.

Вам знадобиться з інгредієнтів:

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Тонкий лаваш;

Шинка або ковбаса;

Помідор;

Сир;

Зелень;

Рослинне масло.

Ковбасу ріжемо на тоненькі шматочки, а помідори кружками. Зелень рубайте ножем, а сир потрібно натерти на тертці.

Далі, вам потрібно нарізати лаваш на невеликі листи.

Начинку викладайте з одного краю. Спочатку ковбаса, потім натертий сир, і в самому кінці помідори з зеленню. За смаком можна додати сіль і перець, якщо вам потрібно.

Лаваш загортаємо в форму конвертиків.

Далі починаємо готувати. Розігрійте сковороду з рослинним маслом, і обсмажуєте з двох сторін.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, рецепт швидких оладок з начинкою: один секретний інгредієнт змінить все. Оладки є одним з найшвидших і найбільш ситних варіантів сніданку. Готувати оладки можна і солодкі, і солоні, як з начинкою, так і без.

Як повідомляв портал Знай, яйця категорично не можна зберігати в холодильнику: чим це загрожує. Багато людей зберігають яйця в холодильнику, не знаючи, що їм там зовсім не місце.

Також Знай писав, 5 закусок до Нового року: накриваємо святковий стіл без зайвих витрат. Святковий новорічний стіл передбачає велику кількість закусок і салатів. Пропонуємо рецепти на швидку руку, щоб без зайвої мороки накрити домашній стіл на Новий Рік.