Стало відомо про те, що в Тернопільській області однорічна дитина проковтнула пакет, і на жаль померла.

Таким чином, повідомляється, що в Тернопільській області однорічна дівчинка померла від того, що проковтнула поліетиленовий пакет. Про це стало відомо 14 грудня, але, сталася трагедія ще в п'ятницю, 11 грудня в селі Качанівка.

Лікарня / скріншот з відео
Лікарня / скріншот з відео

Батьки не встежили, і дитина 2019 року народження проковтнула пакет. Вона терміново була госпіталізована в лікарню, де лікарі оглянули дитину, і відправили додому, сказавши, що все нормально.

Дитина стала відчувати себе гірше, коли вони виїжджали з селища.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Дитину доставили назад в лікарню машиною швидкої допомоги, але медики лише констатували смерть.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що у Львівській області 11-річна дівчинка ледь не загинула, проковтнувши канцелярський гвоздик. Про це розповіли у Львівській обласній дитячій клінічній лікарні Охматдит.

Як зазначається, дитина гралася з подругами і з невідомих причин проковтнула небезпечний предмет, який застряг у бронхах.

Нагадаємо, що у Львові тяжко хворий хлопець показав приклад стійкості, здоровим таке не під силу

Як повідомляв портал Знай, Малятко народилося від сурогатної матері з рідкісною хворобою, батьки-китайці навіть не глянули

Також, Знай писав, що маленького українця спалює онкологія, життя повисла на волосині