Стало відомо про те, що буде з районною лікарнею в Тернополі. Депутати знову все вирішили самі.

Таким чином, повідомляється, що в четвер, 17 грудня, пройшли позачергові збори Підгаєцької міської ради. Одне з важливих питань, яке там обговорювалося-внесення змін до створення виконавчого комітету Ради.

На зустрічі з керівником політичних груп з головою міської ради Мереною Ігорем, був обговорений склад самого виконкому. На щастя, вдалося знайти спільну мову з усіма партіями.

Проект рішення, який розглядали, вже чомусь змінений, а в самому списку з'явилися кандидатури раніше не узгоджені на зборах керівників фракцій. Даний проект рішення на голосування поставили "пакетом", що унеможливило голосувати за кожну кандидатуру окремо. У процесі обговорення депутати внесли пропозиції додати кілька членів виконкому, що забороняється чинним законодавством.

Популярні новини зараз
В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Для ФОП вступили у дію нові правила Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати
Показати ще

"Районна рада чомусь (дуже дивно чому) не передала своє комунальне підприємство "Підгаєцька центральна районна лікарня" до складу Підгаєцької міської ради. Райрада на сьогодні без голови і заступника, а значний склад депутатського корпусу сьогодні мають вже мандати в міській раді, а про районну лікарню, таке враження, забули" - пише Петро Заставецький.

Так як будівлю не передали на баланс, кошти в бюджеті 2021 року закладені не були. А ще навесні там говорили про те, як за бюджетні гроші купували нове обладнання.

Так як будівлю не передали на баланс, кошти в бюджеті 2021 року закладені не були. А ще навесні там говорили про те, як за бюджетні гроші купували нове обладнання.

Нагадаємо, раніше Чернівецького лікаря розлютили противники карантину: "Схаменіться вже, місць в реанімації немає!"

Як повідомляє портал " Знай» У Києві медики принесли під вікна Шмигалю обгризені кістки - " де гроші?"

Також "Знай" писав, що На Закарпатті головний інфекціоніст запросив мітингувальників до лікарні: "хто хоче на екскурсію?"