Українська телеведуча Марічка Падалко поділилася яскравими враженнями від концерту, який змогла відвідати з чоловіком.

Відповідні кадри журналістка опублікувала на своїй сторінці в Facebook Instagram.

Марічка Падалко розповіла, що в період карантину і всієї передноворічної суєти, їй з чоловіком вдалося вибратися на концерт "Open opera". Телеведуча була під великим враженням від виступу артистів:

сьогодні і сміялася, і плакала, навіть трохи співала і пританцьовувала", - написала журналістка.

Як виявилося, виступ проводили не професійні виконавці, а просто ті, у кого спів є хобі. Більш того, на концерті також виступала її подруга синоптик Наталка Діденко.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

"І мені хотілося дізнатися, яких професій всі ці інші люди, які так натхненно займаються своїм хобі, особливо зворушливо виглядають міцні чоловіки", - підкреслила Марічка.

Дівчина зазначила, що концерт змусив її задуматися над своїм життям на найближчі 30-40 років. Вона побачила, що багато її колег вже в зрілому віці вчаться малювати, а деякі все життя грають на музичних інструментах.

Нагадаємо, що Марічка Падалко провела вихідні, тікаючи від чоловіка: намотала 10 кілометрів.

Як повідомляв портал Знай.иа, ведуча 1+1 Марічка Падалко з родиною заразила українців новорічним настроєм.

Також Знай.иа писав, що Марічка Падалко залишила дітей без олів'є на Новий Рік.