Стало відомо про те, як святкуватимуть Різдво в Африці. Житель Тернополя про все розповів.

Таким чином, повідомляється, що військовий з Тернополя Юрій Кульпа на даний момент знаходиться в Африці, і ось, він вирішив поділитися тим, як святкуватимуть світле свято - Різдво в Конго.

Про все це він написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook. І так, Святвечір дуже важливий для місцевих жителів. У церквах організовують музичні вечори, співає хор, а персонажі розповідають історію про те, як цар Ірод убив хлопчиків.

Люди, які беруть участь у виступах, дуже люблять демонструвати свої найкращі акторські здібності. Всі виступи закінчуються ближче до першої години ночі, але, іноді співають до самого ранку.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут РФ може відкласти наступ через несподівані обставини
Показати ще

Служба в церкві починається приблизно о 9 ранку, і туди приходить величезна кількість людей. Повертаючись додому вони намагаються їсти краще, ніж зазвичай.

Більшу частину дня жителі Конго проводять в колі сім'ї.

25 грудня в країні вихідний день, більшість підприємств закриті, а магазини не працюють.

Нагадавши, топ-10 незвичайних різдвяних традицій: роликові ковзани, жаби на ялинках і 700 колядок.

Як повідомляв Знай, порція новорічного настрою 2021: що подивитися напередодні зустрічі білого металевого Бика

Знай писав, новорічна ялинка зніме капелюх після протестів киян і церкви: "Нечиста сила сховає свято?"