На Тернопільщину завезли небезпечну партію курятини. Про це повідомляють в Головному управлінні Держпродспоживслужби в Тернопільській області.

Як зазначають у відомстві, завдяки системі швидкого оповіщення щодо харчових продуктів та кормів (RASFF) було отримано інформаційне повідомлення від 18 грудня 2020 року щодо виявленої в продукті небезпечної бактерії сальмонели Salmonella enterica ser. Infantis.

«Сюрприз», здатний якщо не вбити людину, то на місяць покласти на лікарняне ліжко, виявили у замороженому курячому м’ясі з гомілок. Небезпечну курятину везли експортом із сусідньої країни - з Республіки Польща.

У Тернополі, в торговельній точці на вулиці Микулинецькій, 20, було виявлено продукцію із партії польської курятини, зараженої сальмонелою.

Нагадаємо, раніше Дніпрянину впарили сир з кишковою паличкою: "з присмаком безвиході".

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як повідомляє портал «Знай.uа» Під Дніпром кафе подарувало школярам на випускний харчове отруєння - сальмонела в тарілці.

Також «Знай.uа " писав, що Лікарі знайшли смертоносну бактерію в магазинах по всій країні: понад півсотні жертв епідемії.