Стало відомо про те, що в Тернополі після тривалої хвороби помер ще один медичний співробітник.

Таким чином, повідомляється, що лікар приймально-діагностичного відділення померла від тривалої хвороби. Ірина Лозинська рятувала людей багато років поспіль.

Свічка скорботи, фото: вільне джерело
Свічка скорботи, фото: вільне джерело

Колектив лікарні та всі, хто був знайомий з Іриною особисто, висловили щирі співчуття рідним та близьким. Смерть настала в п'ятницю, 25 грудня.

Лікарня, фото: Unian
Лікарня, фото: Unian

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Який саме був діагноз у жінки-невідомо.

Варто відзначити, що за день до цього, в четвер, 24 грудня, помер ще один лікар, але, вже в Хмельницькій області. Ярослав Гейващук був завідувачем відділення анестезіології та інтенсивної терапії. Лікарю було всього лише 57 років.

Смерть настала від ускладнень на тлі коронавірусної інфекції, і незважаючи на всі спроби врятувати чоловіка, вони не повінчалися успіхом.

Нагадаємо, помер письменник Джон ле Карре, Класик шпигунського жанру. Причиною смерті письменника є нетривала хвороба, яка не пов'язана з коронавірусом. Сім'я автора пояснила, що він хворів на пневмонію.

Як повідомляв Знай, Львів "пригрів" сина легендарного лікаря, який помер від коронавірусу: "Нам такі потрібні!»

Знай писав, коронавірус зупинив серце світила науки, ужгородці сумують: "Вічна пам'ять". Протягом декількох тижнів викладач боровся з коронавірусною інфекцією, проте, на жаль, хвороба виявилася сильнішою.