У Тернополі друзі загиблого музиканта виконують його бажання після смерті. Про це розповіли в репортажі каналу "Т1".

Повідомляється, що друзі музиканта Валерія Ільківа, який загинув від хвороби підшлункової залози в 33 роки, вирішили втілити його найзаповітніше бажання — випустити альбом.

"У нього було багато його пісень. Він себе підписував псевдонімом"Муречик". В основному пісні були сумні, десь трохи навіяні стилем "Океан Жльзи", "Піанобоєм" трохи, але в них був текст такий, трохи філософський і музика така, фатальна — поп-рок з елементами блюзу. Він мріяв випустити свій альбом і заспівати гарний великий концерт" - розповів друг загиблого музиканта Назар Юник.

Валерій Ільків, кадр з репортажу Т1: YouTube
Валерій Ільків, кадр з репортажу Т1: YouTube
Валерій Ільків, кадр з репортажу Т1: YouTube

Друзі Валерія Ільківа запевняють, що його альбом неодмінно побачить світ. Вони дуже шкодують, що музикант не зможе побачити цю подію і порадіти виконаною роботою.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Всі, хто знав Валерія відзначають, що він був доброю і хорошою людиною, який відмінно грав на гітарі і любив обніматися.

Нагадаємо, що в Італії рак обірвав життя молодої заробітчанки, Україна в сльозах

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Києві помер легендарний лікар, два місяці боротьби з коронавірусом

Також, "Знай.uа" писав, що у Польщі помер молодий заробітчанин, мати не може забрати тіло