Відома українська телеведуча поділилася новими фотографіями з сонячного Лос-Анджелеса.

Таким чином, повідомляється, що зараз ведуча знаходиться в Сполучених Штатах Америки, де і зробила безліч красивих фотографій на пляжі Веніс. Особливість цього місця в тому, що саме тут можна побачити особливий захід рожево-фіолетового кольору.

Контрасти у Соломії Вітвіцької помітні і яскраві. За добу до прибуття на пляж вона застрягла в горах, в сніговому полоні. Близько 12 годин, замість декількох годин, вона добиралася на пляж Лос-Анджелеса. Але, по ведучій видно, що все це того варте.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Про інцидент, який стався з нею за день до цього, вона розповіла у своїх Stories.

Деякі кафе навіть продовжили час роботи, щоб застряглим в пробці людям було де погрітися. Вони могли там відпочити,справити нужду або ж випити напої, але їжі немає, абсолютно.

Місцеві жителі почали пропонувати свою допомогу тим, хто вже півдня стоїть у заторі. Справжня екстремальна пригода.

У Сполучених Штатах Америки дівчина відзначить і Новий Рік.

Нагадаємо, на Закарпатті біля села Кужбеї, що загубилося високо в горах в оточенні ялин, немає покажчика, до нього непросто дістатися навіть на позашляховику. Це єдине село, яке, за офіційними даними, зникло з карти Закарпаття за часів незалежної України.

Як повідомляв портал Знай, "підкорювачка Андріївського узвозу в ожеледь стала зіркою, поки її мама плакала. Марія Моїсеєнко виявилася гімнасткою і знала, як правильно падати.

Також портал Знай писав, що зима в Україні в найближчі кілька років буде теплою і безсніжною, заморозки стануть справжньою рідкістю.