Відома українська телеведуча Катерина Осадча опублікувала новий пост на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Там вона вирішила поділитися своїми враженнями про рік, що минає.

Таким чином, повідомляється, що нову публікацію телеведуча зробила поки стояла в пробці. Всі плани по класиці летять шкереберть, але, так пройшов практично весь рік.

Потрібно доробити ще багато справ, незважаючи на те, що Новий рік вже зовсім скоро.

Але, незважаючи на це, в 2020 році було багато чого хорошого.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень
Показати ще

У своїх передплатників вона вирішила поцікавитися, які недороблені справи вони ще доробляють, і чи готові до майбутніх свят.

Відома українська телеведуча, зірка шоу" Світське життя " Катерина Осадча частенько радує численних шанувальників в Instagram новими публікаціями. І цього разу не виняток.

Нагадавши, Знай писав, що Тіна Кароль за лаштунками осідлала Юрій Горбунова. Про те, що відбувається дізналися завдяки публікації фото. Співачка вирішила сісти на коліна до колишнього партнера по шоу"Танці з зірками". Вона в Білій пишній сукні здивувала Горбунова поведінкою.

Також Знай повідомляв, що Катя Осадча показала, в якому образі буде вести черговий ефір своєї авторської програми. На фото Осадча позує в якомусь приміщенні. На обличчі зірки сяє широка посмішка. На дружині Юрія Горбунова можна побачити довге чорне плаття.

Нещодавно Знай передавав, що Горбунов і Осадча розповіли, як знімалися в українському кіно і навіть похвалилися фото в білосніжних вбраннях.