Стало відомо про те, що Віктору Павлiку в четвер, 31 грудня виповнюється 55 років. Український співак готується не тільки до Нового року, а й святкує день народження.

Таким чином, повідомляється, що на сторінці Михайла Маслюка з'явилася невелика біографія життя Віктора Павлiка. Де б не був Виконавець, куди б не закидала доля - місто Теребовля залишається найріднішим.

У першому класі мама віддала його в музичну школу, що і визначило подальшу долю. Грав він як на баяні, так і на трубі.

У Віктора Павлiка відмінний слух, тому він міг зіграти будь-яку мелодію просто почувши її один раз.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст
Показати ще

"Вже з шостого класу я грав у Теребовлянському районному Будинку культури на танцях. Мені вдавалося виводити "Готель" Каліфорнія«, популярні пісні» Смоуки«,»Машини часу". Тоді відбирали, які пісні можна співати чи не можна. Все мало бути про Леніна, Брежнєва, партії, комсомол. На кшталт»і Ленін такий маладою, і юний актив попереду". Ми ще приколювалися- "Леннон завжди живий» (мова йде про схожість прізвища учасника групи «Beatles»і псевдо"вождя народів"). Нам говорили: "не можна! Посадять у в'язницю!". Подібне пахло криміналом, колись з такими "жартами" було дуже суворо " - говорив Віктор Павлік.

На танцях хлопець спробував вперше алкоголь і сигарети. Відчув всі "принади" дорослого життя.

У 1989 році переїхав до Тернополя, де співав і грав у ресторанах міста, а в 1991 році після розвалу «Віватона» знову опинився в рідному місті, де йому запропонували грати і співати в місцевому ресторані. Знаходився він в 50 метрах від будинку.

Нагадавши, Віктор Павлік показав архівні кадри із загиблим сином, сліз не стримати.

Як повідомляв Знай.ua, екс-дружина Віктора Павліка прокоментувала концерти співака після смерті сина.

Також Знай.ua писав, що Віктор Павлік не зміг оговтатися від загибелі сина, відео, яке неможливо дивитися без сліз.