Стало відомо про романтичний вчинок, який чоловік скоїв у Тернополі заради коханої жінки. Подружки обзавідовалісь.

Таким чином, повідомляється, що в Тернополі, в районі так званої церкви був встановлений білборд в дуже романтичній формі. Чоловік на все місто зізнався в коханні своїй жінці.

Про це повідомили в Telegram-каналі "Файний Тернопіль", і надали фотографію з місця.

Освідчення в коханні, фото: Файний Тернопіль
Освідчення в коханні, фото: Файний Тернопіль

На білборді изоражен сам чоловік, а поруч красується напис «Я люблю тебе, Оля». Дуже романтичний вчинок, якому була б рада кожна жінка, але, пощастило Ользі.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Як відреагувала жінка на таке зізнання-залишилося загадкою.

Нагадаємо, раніше в мережі розповіли про те, що українець зробив пропозицію своїй коханій в центрі Львова. Романтина на ковзанці з кільцем і сотнею троянд. Десятки львів'ян стали свідками цієї трепетної події.

Пара відвідала Львів на вихідні, і цей вікенд вони точно запам'ятають на все життя. Чоловік ретельно підготувався, а дівчина була приємно вражена таким сюрпризом, сльози бігли самі по собі. Вона погодилася, і тепер пара готується до весілля.

Нагадаємо, що у сквері імені Кузьми Скрябіна, що поблизу обласної філармонії у Хмельницькому, з'явилася оригінальна локація-мурал на згадку про відомого співака.

Як повідомляв портал Знай.ua , на "Запорізькій Січі" відкриють новий інтерактивний майданчик.

Також Знай.ua писав, що у Дніпрі виявлено три занедбані лікарні, від яких душа йде в п'яти.