Українські вояки вшанували пам'ять військового Андрія Петрушенка, який загинув на Донеччині.

Про це військові 44 артбригади повідомили на сторінці бригади у соціальній мережі фейсбук.

Так, стало відомо, що військові 44 артбригади вшанували пам'ять побратима Андрія Петрушенка. Повідомляється, зо український захисник загинув 10 січня 2015 році у місті Горлівка на Донеччині.

Андрій Петрушенко, фото з фейсбук
Андрій Петрушенко, фото з фейсбук

"І знову Дзвін Пам'яті не мовчав. Сьогодні військовослужбовці 44 окремої артилерійської бригади імені гетьмана Данила Апостола вшанували світлу пам'ять бойового побратима - молодшого сержанта ПЕТРУШЕНКА Андрія Сергійовича. Ніколи не забудемо наших героїв, які життя поклали за свою країну, за свій народ.Вічна пам'ять тобі, дорогий Андрію! Слава Україні!Слава її героям!!!", - йдеться у повідомленні.

Фото з фейсбук-сторінки 44 артбригади
Фото з фейсбук-сторінки 44 артбригади

Для довідки:

Андрій Петрушенко народився 9 грудня 1984 року у місті Канів Черкаської області. Був молодшим сержантом 44 окремої артилерійської бригади Збройних сил України. Загинув 10 січня 2015 році у місті Горлівка на Донеччині. Герой АТО.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, українські танкісти показали майстер-клас на полігоні: у ворога немає шансів. Протитанкові резерви ООС вчаться знищувати ворожу техніку.

Як повідомляв портал Знай.uа, воїни ЗСУ під прицілом бойовиків провели воду відразу в декількох містах Донбасу. На ділянці водопроводу "Горлівка-Торецьке" були успішно завершені ремонтно-відновлювальні роботи.

Також портал Знай.uа писав, що крилаті піхотинці ЗСУ підкорили небо: в ООС показали дивовижні кадри. Воїни-десантники продовжили виконувати планову програму стрибків з парашутом.