Стало відомо про те, яка обстановка Зараз на дорогах Тернопільської області. Снігопад йде другу добу.

Таким чином, повідомляється, що вже другу добу в Тернопільській області вирує негода. Спостерігається зниження температури, снігопад, а також сильні пориви вітру.

Снігопади в Канаді, скріншот: YouTube
Снігопади в Канаді, скріншот: YouTube

Цієї ночі на дорогах по всій області чергувало відразу 128 машин спеціальної техніки.

Станом на сьогоднішній день, проїзд дорогами загального та державного значення забезпечений, водії можуть пересуватися без перешкод.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Сніг в Україні, фото: Соцмережі
Сніг в Україні, фото: Соцмережі

Проїжджа частина була розчищена, а також посипана сумішшю солі і піску.

У разі, якщо вам потрібна інформація про стан проїзду автопутями Тернопільської області або якась інша допомога-звертайтеся за номером телефону (0352) 52-41-50.

Український відомий синоптик Наталка Діденко повідомляє, що найхолодніше доведеться північній частині України. Що стосується Східної, там очікується -3℃ ...-7℃, в Південній--1℃ ...-4℃.

Нагадаємо, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке буде ставати сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв Знай.uа, зима в Україні в найближчі кілька років буде теплою і безсніжною, заморозки стануть справжньою рідкістю. Про це розповів синоптик Роман Мурмила.

Також Знай.uа писав, прогноз погоди на 2021: українців чекає літо в травні і зима на контрасті. Літо в 2021 може наступити вже в середині травня, хоча і закінчиться вже у вересні. Осінь буде дощовою і холодною. А в грудні і зовсім накриють суворі морози. 2021 за словами синоптика стане роком контрастів.