Стало відомо про те, що місцева рада міста Тернопіль вирішила не піднімати тарифи на опалення. Місцеві активісти домоглися свого?

Таким чином, повідомляється, що мер міст говорить про те, що завдяки модернізації котелень підвищувати тарифи в місті немає необхідності.

Тернопільська міська рада дала доручення комунальному підприємству» Тернопільміськтеплокомуненерго", щоб ті не піднімали тариф на опалення для населення в міста.

Про це повідомив міський голова Тернополя Сергій Надал на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Ціна на газ, кадр з відео
Ціна на газ, кадр з відео

За його словами виконавчий комітет підтримав відповідне доручення, і тепер підприємство розробило план заходів, щоб не допустити зростання цін для населення в січні 2021 року.

Також він додав, що завдяки проведенню масштабних заходів з модернізації котелень і тепломереж. Місцева влада заощадила понад 40 відсотків електроенергії, а також близько 20 відсотків газу.

Нагадаємо, раніше У Києві бунтують підприємці, центр столиці оточений силовиками: сподіваються "дотиснути" до Нового року

Як повідомляє портал Знай.ua На Майдані силовики з кийками розганяли мітингувальники - " вдарили по голові, знепритомнів"

Також Знай.ua писав, що У Києві гримить податковий Майдан, українці налаштовані на затяжний страйк: "Спали на стільцях"

Вони вийшли на протести проти анонсованих владою нових карантинних обмежень. Їх мітинг розганяли силовики.